Proefkaart

Verkooppunten

Italian Rosé

Freixenet blijft zich na het grote succes van zijn eerste Prosecco verder vervolmaken in de kunst van de wijnbereiding en verovert met de nieuwe Italian Rosé schuimwijn opnieuw de harten van wijnliefhebbers wereldwijd.

De prachtige en rozig fonkelende Italian Rosé wordt gemaakt van de allerbeste Glera en Pinot Noir druiven uit Italië. De druiventrossen worden voorzichtig geperst, waarna het sap een proces ondergaat van trage, koude fermentatie. Zo worden de verfijnde aroma’s en de frisse smaak van de druiven het best bewaard.

De tweede fermentatie vindt plaats in roestvrijstalen druktanken onder gecontroleerde temperatuur. Na enkele weken zorgt dit voor een frisse, fruitige en verleidelijke schuimwijn, die zijn natuurlijke suiker behouden heeft.

Afkomst

Italië

Coupage

Glera & Pinot Noir

Dosering

14,5 g/l – EXTRA DRY.

Alcohol

11% vol.

Proefnotities

De Italian Rosé van Freixenet smaakt fris en fruitig, met een verfijnd aroma van rode vruchten en een elegante basis van witte bloemen en appels. In de mond mengen de verleidelijke, zoete rode vruchten zich perfect met de licht parelende bubbels, wat van de Italian Rosé een heerlijke wijn maakt die je zo kan drinken, of als lekkere verfrissing bij je gerechten.

Bekijk het leven door een roze bril en GENIET IN STIJL!

Beschikbare formaten in cl

20 – 75

Download de infosheet

Wholesalers

  • Carrefour Hyper
  • Carrefour Market (In & Out)
  • De Moor in Aalst 
  • DRINXIT (Districo)
  • Lanneau te Harelbeke
  • Prik & Tik

Italian Rosé - Proefkaart

Italian Rosé - Recepten

Italian Rosé - Cocktails

Italian Rosé - Verkooppunten