Zelfgemaakte ijsjes

Tomaat Garnaal

Ingrediënten voor 1 portie:

Aardbeien, gewassen en in 2 gesneden
Honing
350 ml Slagroom
3 eetlepels suiker
¾ theelepel vanille extract

Bereiding:

Verwarm allereerst je oven voor op 170 graden. Plaats dan de gehalveerde aardbeien op een vel bakpapier, sprenkel hier de honing over en plaats deze gedurende 15 – 20 minuten in de oven tot ze zacht geworden zijn. Laat deze nadien zeker een 10 à 15 minuten afkoelen en doe dan de aardbeiden kort in de blender. Mix vervolgens gedurende ongeveer 1 minuut op hoge snelheid de slagroom met de suiker en het vanille extract. Doe dan zowel de slagroom als de aardbeien in de gewenste ijsvormpjes en stop deze in de diepvries gedurende 30 minuten. Dan haal je deze er heel even uit om stokjes toe te voegen en nadien gaan ze terug voor minstens 3 of 4 uur in de diepvries. Smakelijk  

Facebooktwitterpinterest
''); ?>