Zalmfilets

Zalm

Ingrediƫnten:

  • 1 afgestreken eetlepel Bio bloem
  • 2 Bio knoflookteentjes
  • 2 eetlepels bio olijfolie
  • 4 bio zalmfilets zonder vel
  • 120 g diepgevroren Bio erwten
  • 15 cl droge witte wijn
  • 4 eetlepels fijngehakte Bio peterselie
  • peper en zout
  • 1/2 visbouillonblokje

Bereiding:

Fruit de geperste knoflookteentjes 2 min. in olijfolie in een diepe pan op zacht vuur.

Voeg vervolgens de erwten toe, roer 2 min. en bestrooi dan met bloem. Roer 30 sec., giet er de witte wijn bij en 15 cl water. Voeg daarna het verkruimelde, halve bouillonblokje toe. Laat alles 5 min. inkoken op een middelhoog vuur.

Leg de zalmfilets in de saus, zet een deksel op de pan en laat 5 min. heel zacht sudderen. Voeg als laatste de peterselie toe, breng op smaak met peper en zout en serveer meteen met wat brood en een lekker glaasje Freixenet Bio Brut.

Facebooktwitterpinterest
''); ?>