Chocolade Moelleux

Moelleux

Ingredi├źnten:

  • 200 gram donkere chocolade
  • 150 gram zachte boter
  • 75 gram patisseriebloem
  • 150 gram suiker
  • 4 eieren

Bereiding:

Onze Freixenet Elyssia Pinot Noir is zeer lekker in combinatie met rijke chocolade desserten. En bij chocolade denken wij al zeker aan een moelleux!

Verwarm de oven voor op 210┬░C

Smelt allereerst de pure chocolade met de boter au bain-marie. Voeg vervolgens de suiker toe en men het geheel goed. Klop daarna de eieren los en voeg ze toe aan het mengsel. Zeef de bloem erbij en meng tot een homogene massa.

Verdeel het beslag over 6 individuele bakvormpjes die je eerst instrijkt met boter. Laat alles 10 minuutjes bakken in de voorverwarmde oven en haal het er vervolgens uit om nog 10 minuten te laten rusten. Nu enkel nog een glaasje Freixenet Elyssia Pinot Noir en je kan heerlijk genieten!

Facebooktwitterpinterest
''); ?>