Actievoorwaarden

Freixenet – “Win een cocktail workshop voor 2”

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de “Win een cocktail workshop voor 2” (hierna Actie genoemd) van Freixenet. Door deelname aan de Actie accepteer je deze voorwaarden. De Actie wordt georganiseerd door Freixenet Belgium bvba, een onderdeel van Freixenet International, gevestigd aan de Schildesteenweg 92, 2520 te Oelegem.

Artikel 1.- Actie
1.1 De Actie loopt van vrijdag 1 september 2017 tot en met donderdag 30 november 2017 om 23:59u CET.

1.2 Deelnemers aan de wedstrijd www.Freixenet.be/WIN maken kans op 1 van de 5 cocktail workshops voor 2 personen.

1.3 Hoe kan je deelnemen?

a. Maak een cocktail met Freixenet cava als 1 van de hoofdingrediënten.

b. Neem een mooie foto van deze cocktail.

c. Deel deze foto online onder de hashtag #FreixenetCocktails.

d. Tag de persoon met wie je de cocktail workshop zou willen doen.

Heerlijke cocktail recepten met Freixenet cava vind je op onze website www.freixenet.be en ook op onze facebook www.facebook.com/freixenetbelgium alsook op nekhangers aan Freixenet flessen in de supermarkt.

Er zijn 3 manieren om je foto online te delen via: Facebook, Instagram en via mail.

-Via Facebook: Laad je foto op en gebruik de hashtag: #FreixenetCocktails. Tag de persoon met wie je deze cocktail workshop zou willen doen.

-Via Instragram: Laad je foto op en gebruik de hashtag: #FreixenetCocktails.. Tag de persoon met wie je deze cocktail workshop zou willen doen.

-Via mail: Deelnemers klikken op de knop “Mail” op de wedstrijdpagina en worden omgeleid naar hun mailbox. Van daaruit kunnen deelnemers hun foto’s als bijlage naar Freixenet sturen. Vermeld in de mail ook de naam van de persoon wie je wilt meenemen naar de cocktail workshop. De foto zal na ontvangst van de mail door ons online geplaatst worden.

1.6 Deelnemers kunnen zo vaak als ze willen deelnemen aan de Actie.

1.7 De winnaars worden gecontacteerd via het medium waarmee ze hun inzending hebben voltooid.

Artikel 2.- Prijzen

2.1 Deelnemers maken kans op de volgende prijs: 1 van de 5 cocktail workshops voor 2.

De workshop vindt plaats zaterdag 16 december om 13u00 in Cocktails at NINE, Lijnwaadmarkt 9 te 2000 Antwerpen.

2.2 De prijzen zijn noch inwisselbaar met contanten of andere in artikel 2.1 genoemde prijzen, noch met andere diensten/producten van Freixenet Belgium. De prijzen zijn persoonsgebonden.

Artikel 3.- Wie kan er deelnemen?

3.1 Iedereen van 18 jaar of ouder kan een foto maken en derhalve deelnemen aan de wedstrijd.

3.2 Het personeel van Freixenet en andere betrokken partijen kunnen niet deelnemen aan deze Actie.

3.3 Iedereen met een Belgisch postadres.

Artikel 4.- Kennisgeving van de uitslag

4.1 De Freixenet-jury zal 5 winnende foto’s kiezen uit alle ingezonden foto’s.
Verhoog je kans om op te vallen bij de Freixenet-jury door originele, creatieve, grappige, ontroerende selfies te trekken in een leuk kader met vrienden en familie.

4.2 De winnaars van de Actie worden op de hoogte gesteld van zodra hun foto’s worden geselecteerd. Dit kan gebeuren van vrijdag 1 december 2017 tot en met vrijdag 15 december 2017.

4.3 De prijs wordt belastingvrij aangeboden. Freixenet zal zorg dragen voor de aangifte van kansspelbelasting.

Artikel 5.- Algemene bepalingen

5.1 Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.

5.2 Freixenet, de door haar ingeschakelde hulppersonen en derden kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor alle uit deze Actie voortvloeiende handelingen.

5.3 Freixenet behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie vervroegd te beëindigen in welke gevallen er geen aanspraak op enige (schade)vergoeding kan worden gemaakt.

5.4 Van alle deelnemers worden de gegevens geregistreerd. Deze gegevens zullen uitsluitend en volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens voor deze Actie worden gebruikt om de winnaar(s) bekend te maken en zullen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

5.5 Alle foto’s gepubliceerd onder de hashtag #FreixenetCocktails zijn eigendom van Freixenet, zij mag de ontwerpen dupliceren, produceren, verspreiden en commercialiseren op alle mogelijk denkbare manieren.

5.6 Eventuele vragen, klachten en of opmerkingen rond deze Actie kunnen per post (Freixenet Belgium, Schildesteenweg 92, 2520 Oelegem) of per e-mail (freixenet@keepitquiet.be) gesteld worden.

5.7 Op de actievoorwaarden is Belgisch recht van toepassing. Eventuele geschillen voortvloeiende uit de Actievoorwaarden of de Actie dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank te Antwerpen.